Jeg er Camilla Robertsen, fotograf fra lille Larvik, nærmere sagt Hedrum.
Her bor jeg sammen med min mann Stian, og våre barn Aurora, Konrad, min bonusdatter Thea og pusen vår Lola. 

Jeg har alltid elsket foto, men det var først da jeg og min mann flyttet hit til Hedrum at jeg så at dette endelig kunne bli noe mer. Det var nemlig et ledig rom i kjelleren, og i oktober 2018 ble drømmen om eget studio til virkelighet.

Som person er jeg både tolmodig og energisk, noe som gir meg en stor fordel når det gjelder nyfødt og babyfotografering. I tillegg er det viktig å vite hvordan man håndterer en nyfødt baby, og sikrer at den til en hver tid er trygg under hele fotograferingen. Som mamma og fotograf er det viktig for meg med sikkerhet, både i hverdagen og i studio. Derfor har jeg vært med på førstehjelpskurs og nylig deltatt på Nyfødtworkshop hos en av Sveriges største fotografer innen Nyfødt.

Når jeg ikke fotograferer eller redigerer finnes jeg på joggetur i skog og mark, eller med strikketøy i hendene, med lydbok på øret. Alltid iført tights med et glass iskald pepsi max. Jeg elsker utfordringer og nye erfaringer, så jeg slenger meg med på alt fra KK mila i Oslo, til Dirty Girls Mud Run som er et gjørmeløp i Kristiansand og tenker som oftest “hvorfor ikke?” 


Hei!

Studioet

I oktober 2018 registrerte jeg enkeltpersonforetaket "Fotograf Camilla Robertsen"

Rommet i kjelleren startet som roterom, det vil si at når vi flyttet, så tok vi med alt fra leiligheten vi bodde i, og plasserte alt i dette rommet, så det var fylt fra gulv til tak(bokstavelig talt) med flyttelass. Sånn går det når man har kort frist for overtakelse, og flytter alt på en dag. Sakte men sikkert ble det plass, og jeg fikk overtalt min kjære Stian om at ideen om kombinert kjellerstue og studio ikke var helt optimal, og studioet begynte å ta form.